E-sigaret kopen

Welke e-sigaret kopen?
Er zijn vele e-sigaretten op de markt, maar welke moet u precies kopen?
Het hangt er een beetje vanaf wat uw rookgedrag is.
Rookt u 1,5 a 2 pakjes per dag kunt u het beste voor een e-sigaret kopen met een grote tank/clearomizer inhoud en grootte batterij capaciteit.

Wat voor batterij?
De batterij inhoud is belangrijk voor hoe lang qua levensduur en hoe lang de batterij bij dagelijks gebruik mee gaat. Als u bijvoorbeeld een batterij van 1100mAh heeft doet u dubbel zo lang mee als een 650mAh, zowel in gebruik als levensduur. Het fijne van een grootte batterij is dat u hem maar 1x per dag hoeft op te laden. Als u een set van 2 batterijen heeft kunt u gemakkelijk elke nacht een batterij opladen en ze zo om en om gebruiken, zo zit u ook nooit zonder.

Welke clearomizer?
De clearomizer is ook belangrijk, hoe groter de inhoud hoe langer u met de vloeistof doet. Bijvoorbeeld een 2,4ml clearomizer hoeft u maar 1 a 2x per dag te vullen.
Handig voor als u vaak onderweg bent en geen tijd heeft om uw e-sigaret elke keer bij te vullen.

Welke e-vloeistof kopen?
De e-vloeistof is de vulling van de e-sigaret. Met de e-vloeistof kunt u de clearomizer vullen waardoor de e-sigaret deze kan verdampen. De e-vloeistof is in verschillende smaken en sterktes verkrijgbaar.
beginnend met vloeistof zonder nicotine, lage nicotine, gemiddelde nicotine en hoge nicotine.
Er is ook nog extra hoge nicotine maar deze wordt niet aangeraden aangezien de hoge hoeveelheid van de nicotine.

Tenslotte de e-sigaret kopen
Met de bovenstaande informatie is het als het goed is een stuk duidelijker betreft welke e-sigaret kopen. Als u een e-sigaret aanschaft zijn er nog enkelen handige tips.

e-vloeistof:
Let op dat u altijd genoeg e-vloeistof in huis heeft, zonder e-vloeistof kunt u niet roken, erg vervelend dus! Met een flesje doe je ongeveer 2-3 dagen met veel roken, 3-6 dagen met gemiddeld roken, vanaf 6 tot meerdere dagen bij weinig roken. Als u veel rookt heeft u dus ongeveer 3 – 4 flesjes nodig om een week te kunnen roken. De e-vloeistof is gelukkig een stuk goedkoper dan normale sigaretten.
U rookt ongeveer al vanaf 1 euro per dag en dan is het ook nog eens een stuk minder ongezond.

etui:
Een etui is erg handig voor als u de e-sigaret veel onderweg gebruikt.
De etui kunt u een flesje e-vloeistof in kwijt samen met uw e-sigaret.
Zo heeft u voor onderweg altijd genoeg op zak. De etui is gemakkelijk mee te nemen en zorgt ook gelijk voor bescherming van uw e-sigaret tegen schade in uw tas of warmte in de zon.

verstuiverkoppen:
Bij de meeste modellen clearomizers is het van belang dat de verstuiverkop na enkele weken vervangen wordt. Na verloop van tijd krijgt de verstuiver een zogenaamde burn-out.
De “burn-out” zorgt ervoor dat uw e-sigaret niet meer bruikbaar is en u dan weet dat uw verstuiverkop aan vervanging toe is. Bij veel roken kan het zijn dat de verstuiverkop na 2 weken al op is. Bij gemiddelde rokers gaat de verstuiverkop ongeveer 3-4 weken mee.
Gaat u een e-sigaret kopen? Zorg er dan voor dat u verstuiverkoppen bij besteld om er voor te zorgen dat u altijd kunt e-roken.

tot slot:
Bent u zover en gaat u een e-sigaret kopen? Kijk dan even op onze website voor meer informatie over e-sigaretten. Ook bieden wij verschillende e-sigaretten aan van merken zoals: kangertech, smoktech, joyetech, vision, premiumsmoking en nog vele andere soorten e-sigaretten.

If you're ready to read more info in regards to elektronische sigaret visit www.egosigaret.nl/